Home
Agenda
Nieuws
Spaarkas Haribo
Zjwoele Paters
Verenigingen
Foto's
 Lotto
Oetsjpraak van de Daag
Contact
Links
Gastenboek
Geise noa de vrouwluujzitting

Joa ig hoal zunjig un kaart
 34% (87)
Nei
 1% (3)
Nei ig ben unne man
 62% (159)
Mesjiens
 2% (6)
Gastenboek

Vanwege spam op ons gastenboek, hebben we besloten het gastenboek dicht te zetten. Bezoek https://www.facebook.com/CafedeBarBuchten/ om te reageren op onze berichten.

Pagina's: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | [28] | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48
Angelo 19-05-2008 12:36  
De veteranen zelf overigens ook.
Jos Broeren Merchandising 19-05-2008 11:54  
Mijn kampioensattributen zijn ook Fucking Retro
Angelo 19-05-2008 11:41  
Kom net thuis. Heb sinds zaterdagavond elf uur rondjes gedraaid op de rotonde Dorpstraat-Aldenhofweg. Was nogal draaierig.

Nog even een modetip: retro, trendy wielrenpetjes worden deze zomer een hype. Let wel: klepje omhoog.

Dan nog even het volgende: waarom staan volwassen mannen met de broek omlaag naast me?
Auwe 19-05-2008 09:48  
Heren medevets

Nao det ich ben bekómme van alle feestelikke activiteiten en miene geest weer ein klein bietje in sjtaat is óm helder te dinke ben ich tot de conclusie gekómme det ich d'r ein voetbaltesj biej höb.

Ich höb zaoterdignach mit mien zaate kloate ein voetbaltesj mit heives genómme die neet van mich is en wo ich dus gein rech op höb.

Sjterker noch, ich zou neet ens dood gevónje wille waere mit dees tesj.

Inhoud van de tesj:
- Versjillende kleier bedoeld om in te voetballe.
- 2 pötjes mit gel (duh).
- 3 flesje sjampo (duh).
- 1 paar WITTE (duh) voetbalsjoon, netjes ingepak in ein plestikke tuut (duh).
- 2 paar sjeenplaate (duh).

De tesj zelluf dreug ut mannelikke merk Yellowsport.

Ut mietje wat zien tesj kwiet is kent zich dus biej mich melje.
De minder mieterige dinger in de tesj dreie op dit moment rundjes in mien wesjmesjien.

Auwe
willywilly (bugte oos) 18-05-2008 13:56  
erwin bedank veur ut geweldige kampioensjapsfees, paul ingrid veur spijs en drank ,
david en co veur de geweldige creaties op mien rank lichaam,
gelukkig waor ut op mien baard dus ich hub ut draaf kinne sjaere, de res woar thinner wirk.
daaaaaaaaaag
tot ut volgende kampioensjapsfees
Jos Broeren Merchandising 18-05-2008 12:09  
De Veteranen kampioensattributen kunnen in het weekend in beperkte oplage besteld worden. Je vind onze stand in de Feesttent (Dicht bij de tap).
Vara 18-05-2008 11:52  
Haw meer weg van Nonk Wullum...
Calve Pindakeas 18-05-2008 11:50  
Is Pette pietamientje auch al wakker?
D. Ader 18-05-2008 11:39  
Paul,

Ik heb toch aangeven dat ik allergies ben voor organen en olijfolie.
Pizzaboer 18-05-2008 11:35  
Bereidingswijze van Pizza met shoarma
Vulling:
In een pan heb ik olijfolie gedaan en als het warm is de shoarma, die je al lekker gekruid hebt, erin gedaan, gaar laten worden, en apart houden.

Tomatensaus:
In een pannetje, ui laten fruiten in olijfolie, dan de gepureerde gepelde tomaten erbij doen, zacht vuur zetten. Als het kookt, doe je er zout bij en beetje suiker om het bittere weg te halen en basilicum erbij.
Snijd de mozzarella in plakjes.

Pizza Deeg:
Ik heb niet echt een recept maar er zijn wel 2 dingen dat je moet onthouden als je pizza maakt. Dat heeft mijn vader me geleerd en hij is pizzabakker:

1 liter water = 30 gram zout
dus
½ liter water = 15 gram zout

Laat het altijd 2 tot 3 uur rijzen

Voor deze pizza heb ik dus een half liter lauw water gedaan in een kom en heb ik er een vers gist blokje in laten smelten. Dan heb ik er 15 gram zout bij gedaan, de bloem erbij totdat ik gewoon zo een brooddeeg had en dan nog wat olijfolie.
Heel goed kneden, hoe langer je het kneed hoe zachter en mooier je pizza. Je moet het zelf voelen dat het deeg goed is, dan laten rijzen, met een vochtige theedoek erover, anders droogt hij uit!!
2 tot 3 uur laten rijzen.
Dan doe je het deeg dus ergens in, een pizzapan ofzo, dan tomatensaus erop, shoarma erop en mozzarella plakjes, nog olijfolie erop, zout, (anders smaakt de mozzarella niet en is altijd een finishing touch) en wat oregano!
Voorverwarmde Oven (200 graden C.) in totdat hij goed gaar is.

Shoarma is niet italiaans, maar combinatie is wel lekker! Let wel op met Pizza Shoarma in combinatie met overmatig alcoholgebruik dit kan vreemde situaties opleveren. EET SMAKLIJK
Annie niem 18-05-2008 11:30  
Ut woar unne Pizza Shoarma, mit knofloaksaus!
Annie oet de steeg 18-05-2008 11:27  
Weam van uch verkes heat dea Pizza Marghereetha veur mien deur gelag?

Mot un groot eemes zeen gezeen het formaat van de Pizza!
Kampioenen Veteranen RKVV Buchten 18-05-2008 11:20  
Fanfare, Futsallerkes, Fitserenners, genodigden, zwjoele paters, Willy, bedank veur de geweldige oavend gistere, onvergeatelijk!
FUSTsalerke 18-05-2008 11:20  
Beste Vette Hanen,
Bedankt voor het geweldige feest. Alles was tot in de kleine details geregeld.
Spijs (Paul laat je katje poepen in een bakkie met zand), Drank (Sponsored by Paul Aepelke van Erp), Muzikale ondersteuning (De Fanfaar), Onderscheidingen uit naam van het Thais Konningshuis (Bugtese uitzendelingen aka Missionarisen)......

Wij verheugen ons al om komend weekend wanneer er 10.000-en verwacht worden die jullie allemaal een hand willen geven. Uiteraard zijn wij wederom van de partij.

xxx
eemes 18-05-2008 11:04  
weh heat tips om ROJE MERKSJTIF te verwijdere? of tied veur wiejer in te kleure
Angelo 15-05-2008 18:10  
Zo, nu is wederom het woord aan de gast uit de metropool Susteren dan wel Dieteren.
Lama Sjmeets 15-05-2008 15:23  
OK

Betekenis van het woord Lama, Tibetaans voor goeroe of leraar
Angelo 15-05-2008 15:22  
Heren, ga zo door.
Lama Sjmeets 15-05-2008 15:13  
Ha Deetere, ff veur de duudelikheid unne lama heat zien tong neet oet zien bek hange meh :

Een lama staat bekend om zijn typische reactie tegenover (vermeend) gevaar, namelijk spuwen in de richting van zijn belager. Het zure en stinkende uitgespuwde speeksel bestaat gedeeltelijk uit halfverteerd voedsel uit de maag.

En ver sjrieve oos neet Rijkaard

En loser is mit ein o



dus...ergo pes zoaterdig xxx

Deetere 15-05-2008 13:27  
Inderdaad zijn jullie Lama's. Jullie hadden de tong al uit jullie bek hangen in de warming up. Loosers deel 2.
Realisatie website: Dave Vranken